Toanca C. Ionut

jurnal despre ce e si ce nu e

3 pasi 3 intrebari

 Sa facem 3 (trei) pasi pentru noi cu 3 (trei) intrebari:
pas 1. Haideti sa ne gandim cum e locul in care traim, viata pe care o avem, familia si rudele noastre,prietenii , dusmanii, haideti sa ne gandim la noi, sa ne gandim la ce avem.   Ne place ceea ce vedem?
pas 2. Haideti sa concepem cum am vrea sa fie ceea ce ne inconjoara: locurile, viata, familia, prietenii. Cum am vrea sa fim noi ?
 pas 3. Haideti sa intarim ceea ce-am zidit, zidim si vom zidii de acum inainte, sa ne folosim de ce avem in curtea noastra bine si rau, sa croim din zdrente, mucegai si piele-ntoarsa haine de mandrit, sa nu ne fie rusine de unde sunt si nici ce sunt, sa fim impacati de tot ceea ce-am facut , caci nimeni nu te va stii lauda mai bine decat cum o faci tu cu tine. Suntem in stare sa ne impacam cu noi ?
 Daca vom parcurge macar unul din cei trei pasi viata nu ni se v-a schimba radical, nu vom fii mai vrednici in  rezolvarea unei probleme decat altii, ci cu siguranta vom fii si mai bogati , pentru ca vom incepe sa intelegem  ce e cu noi si acceptandu-ne asa cum suntem.
Powered By Blogger